Caransebeşul a sunat, a reciclat şi a fost răsplătit

Caransebeşul a sunat, a reciclat şi a fost răsplătit


Sâmbătă, 19 mai, Serviciul Local de Colectare, cu sprijinul RoRec şi al SC Transal Urbis SRL Caransebeş, a organizat o campanie de mediu desfăşurată sub deviza „Sună, reciclează, şi vei fi răsplătit!”. Deşeurile electrice şi electrocasnice au fost colectate la trei puncte amplasate pe raza municipiului, respectiv la Colegiul Naţional „Traian Doda”, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2 şi Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 8.
Directorul SC Transal Urbis SRL, Ovidiu Chimigeriu, ne-a informat că sâmbătă, de pe raza municipiului s-au colectat 4.264 kg de deşeuri electrice şi electrocasnice, şi că organizatorii au acordat tichete-cadou pentru deşeuri tip frigidere şi combine frigorifice complete, precum şi pentru cele tip maşini de spălat rufe şi televizoare complete.
„Am avut o acţiune similară şi anul trecut, şi sperăm ca pe viitor să urmeze şi alte asemenea acţiuni, pentru că societatea noastră este deschisă la astfel de campanii de reciclare. Transal Urbis colectează şi în continuare deşeuri electrice şi electrocasnice, în ziua de colectare a gunoiului selectiv, sau pe bază de comandă telefonică, la numărul 0255/511878”, a mai spus Ovidiu Chimigeriu. (M. Doman)

Sursa: https://www.7-zile.com/caransebesul-a-sunat-a-reciclat-si-a-fost-rasplatit-2/

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns