Nou

SC TRANSAL URBIS SRL oferă posibilitatea atât persoanelor fizice cât și juridice de a primi factura de salubritate pe adresa de email.
Pentru acest lucru vă rugam sa ne trimiteți la următoarea adresă de email facturi@transal-urbis.ro următoarele date:
1 Adresa de email la care doriți sa primiți factura
2 Nume client
3 Adresa de facturare
4 Cod client (codul de bare de pe factura) opțional

Pentru mai multe informații puteți sa ne contactați si la:
tel 0255 511878 sau la sediul societății
*aceste date vor fi folosite exclusiv pentru a va putea identifica in baza de date

Serviciile noastre

COLECTARE SELECTIVĂ A DEŞEURILOR. COLECTAŢI. HÂRTIE, CARTON, PET-uri, FOLIE DE PLASTIC, DOZE DE ALUMINIU, STICLĂ, BECURI, BATERII, APARATE ELECTRICE ŞI ELECTRONICE.

Organizare si functionare

Consiliul Local al municipiului Caransebes, a delegat serviciul de salubritate SC TRANSAL-URBIS SRL, care isi desfasoara activitatea in baza: Caietului de Sarcini nr. 18653/27.09.2001 Regulamentului de Organizare si Functionare a Serviciului Public de Salubrizare Salariatii societatii sunt organizati in Sindicatul Transal-Urbis, al carui lider este Boulescu Vasile.

Hotararea CL

Consiliul Local al municipiului Caransebeş, întrunit în şedinţa ordinară din data de 29.12.2017, Având în vedere Proiectul de hotărâre al domnului consilier Bogdea Constantin Florin si Avizul Comisiei de specialitate nr. 3 pentru servicii publice , comerţ, agricultură şi turism din cadrul Consiliului Local al municipiului Caransebeş, raportul nr.28918/20.12.2017 al Directiei Economice si Referatul nr. 28918 /29.11.2017 al SC TRANSAL URBIS SRL.

Tarife practicate

Tarifele practicate sunt conforme HCL nr. 304/2017, dupa cum urmeaza: persoane fizice și asociatii de proprietari / locatari: 8,85 lei+TVA = 10,53 lei. persoane juridice : 123,6 lei+TVA=147,08 lei. Colectarea selectiva este obligatorie prin contractul incheiat intre SC TRANSAL-URBIS SRL si clientii sai.

Regulament de organizare

Cateva randuri din regulamentul de salubrizare: SECTIUNEA 1 Domeniul de aplicare ART. 1 (1) Prevederile prezentului Regulament se aplica serviciului public de salubrizare, denumit in continuare Serviciu de salubrizare, al tuturor unitatilor administrativ teritoriale din Judetul Caras Severin, membre al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara „INTERCOM DESEURI CARAS SEVERIN” (denumita ADI INTERCOM DESEURI CARAS SEVERIN). (2) Prezentul Regulament stabileste cadrul juridic unitar privind desfasurarea Serviciului de salubrizare, definind modalitatile si conditiile ce trebuie indeplinite pentru asigurarea serviciului de salubrizare, indicatorii de performanta, conditiile tehnice, raporturile dintre operatori si utilizatori...

Informatii utile

Informatii utile cetatenilor: contractarea serviciului de salubrizare este obligatorie deseurile din constructii se colecteaza separat modificarea numarului de persoane se anunta la secretariatul societatii sau prin e-mail incetarea sau suspendarea activitatii societatilor comerciale se anunta la secretariatul SC TRANSAL-URBIS SRL sau prin e-mail programele de colectare selectiva pentru populatie si agentii economici se factureaza lunar de catre SC TRANSAL-URBIS SRL deseurile din constructii se colecteaza pe baza de cerere, la sediul S.C. Transal Urbis S.R.L.. programele de colectare selectiva pentru populatie si agenti se transmite la inceputul anului, ca anexa la factura lunii ianuarie plata serviciilor poate fi facuta: prin OP in conturile societatii on-line prin intermediul serviciului de internet-banking la casieria societatii prin intermediul casierilor de teren, in cazul solicitarilor telefonice.

PROGRAM DE COLECTARE SELECTIVĂ

A DEŞEURILOR ÎN ANUL 2018 COLECTAŢI: HÂRTIE, CARTON, PET-uri, FOLIE DE PLASTIC, DOZE DE ALUMINIU, STICLĂ, BECURI, BATERII, APARATE ELECTRICE ŞI ELECTRONICE.

Vrei să saluți sau să afli mai mult?

Te asteptam la sediul nostru, situat in Caransebes, str. General Moise Groza nr. 4

Ultimele știri

Ultimele informatii

Curăţenie de primăvară şi dezinfecţie la Caransebeş

Societatea TRANSAL URBIS SRL a început curăţenia de primăvară, care constă în ecologizarea zonelor limitrofe ale municipiului Caranseb

Platforme subterane pentru deșeuri, la Caransebeș

În ședința de la sfârșitul lunii trecute a Consiliului local, aleșii municipali au aprobat două proiecte de hotărâre privind opera

Transal Urbis își face o nouă stație de sortare

CARANSEBEȘ – Operatorul de salubritate și transport din Caransebeș vrea să mute stația provizorie din zona Gării Țiglărie, ca