Politică de confidențialitate

S.C. TRANSAL URBIS prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automatizate şi manuale, destinate emiterii facturilor de servicii, colectarea creanţelor legate de acestea, emiterea de abonamente si legitimatii de calatorie precum şi rezolvării solicitărilor dumneavoastră în legătură cu activitatile desfăşurate de catre societatea noastra.

Protectia datelor dumneavoastra personale este importanta pentru noi!

Vrem sa ne asiguram ca GDPR – care se aplica din 25 mai 2018 – este respectat si datele sunt procesate legal si cu buna credinta, fiind colectate in scop determinat si explicit, pastrate doar cat sunt necesare scopului, sa fie exacte si actualizate, urmand sa fie sterse cand nu mai sunt necesare!

Pentru a respecta principiile mai sus-enuntate, va solicitam consimtamantul dumneavoastra in maniera in care doriti alte modalitati de colectare/prelucrare a datelor, sens in care va asteptam la sediul nostrum!

Datele dumneavoastră sunt necesare emiterii facturilor de servicii, colectarea creanţelor legate de acestea, emiterea titlurilor de calatorie valabile precum şi rezolvării solicitărilor dumneavoastră în legatură cu activitatile desfăşurate de SC TRANSAL URBIS SRL.

Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea furnizării serviciilor precum si emiterea titlurilor de calatorie valabile. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai persoanelor vizate (clienţii SC TRANSAL URBIS SRL)

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date si ale Regulamentului (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice aplicabil din 25 mai 2018, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC TRANSAL URBIS SRL CARANSEBES, str. General Moise-Groza nr.4, tel.0255/511878, fax.0255/511879, e-mail: transal93@yahoo.com

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Va multumim!