Transal investeste in reciclarea selectiva

Transal investeste in reciclarea selectiva

Transal investeste in reciclarea selectiva

Scris de R.M. – CARANSEBEȘ – Operatorul de salubritate si transport local din Caransebeș a achiziționat recent o camionetă destinată doar pentru reciclarea selectivă a deșeurilor.

Potrivit directorului Transal Urbis, Ovidiu Chimigeriu, camioneta reprezintă finalizarea cu suuces a unui proiect pe care și l-a dorit încă de la preluarea conducerii societății. Chimigeriu face și un apel la cetățeni să fie mai atenți când vine vorba de deșeuri și reciclarea acestora. „Am reușit să finalizăm un proiect pe care eu mi l-am propus, de reciclare selectivăCaransebeșul beneficia și până acum de reciclarea selectivă a deșeurilor, dar o făceam cu un autocompactor, acum, cu această camionetă, operațiunea se va desfășura mai ușor.

Rog cetățenii ca începând cu 1 decembrie 2016 să fie mai atenți cu selectarea și reciclarea deșeurilor. Am luat această inițiativă deoarece, din informațiile pe care le dețin de la Ministerul Mediului, prețurile pentru depozitarea deșeurilor vor fi dublate de la 1 ianuarie astfel că noi dorim să reciclăm cât mai mult. Va fi o reciclare selectivă plastic-carton-sticlă-doze de metal, dorim să punem la punct această problemă cu care se confruntă municipiul Caransebeș.

Va fi un program prestabilit, până acum mașina circula în prima săptămână din lună și în a treia, de la 1 decembrie va fi pe străzile municipiului în fiecare zi”, a precizat directorul Transal Urbis. Investiția, în valoare de 100 de mii de lei, s-a realizat în întregime din bugetul operatorului de salubritate.

Sursa: http://www.caon.ro/transal-investeste-in-reciclarea-selectiva/1736722

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns